Pagina's

5/08/2013

Voetbal en meer: Roze, roze, roze en nog eens roze!

Ook Ajax moet er aan geloven, aan de trekjes van een of andere modeontwerper van een sportmerk. Het nieuwe Ajax uittenue wordt zwart met roze accenten. Zie je ze al staan, de fanatieke aanhang van Ajax, in zwarte shirtjes met roze accenten. Dat kan toch niet!
Hadden we vorige week het dieptepunt bereikt voor wat betreft voetbalschoenen, met de nieuwe voetbalschoenen van Puma, de evospeed 1.2, want deze lijken meer op een meisjes babykamer. Google roze stippen en je krijgt de volgende resultaten: Dribble Ons, Mocc-Ons, Pinkbullets, 123kinderbehang (allemaal wel iets met baby's te maken), Behangtotaal en vervolgens “Falcao met z’n roze schoentjes”. Dat kan toch niet!
Eén voetbalclub kan er mee weg komen, dat is US Palermo in Italië. Maar daar zijn het zongebruinde, sixpacks showende, met plakplaatjes beplakte, langharige Italiaanse kerels die roze shirts dragen, die komen er mee wel weg. Maar hier krijgen we volgend seizoen Christian Eriksen in een shirtje met roze accenten te zien. Dat kan toch niet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten